Commerciële videoproducties

Video is het nieuwe ‘normaal’. Waar vroeger enkel de grote multinationals budget hadden voor een professionele video, zijn er nu mogelijkheden voor iedere onderneming op maat.

Naast beeldvorming met fotografie, is er steeds meer vraag naar videografie om uw onderneming/product optimaal te visualiseren. ‘DUFOTO Commercieel’ biedt daarom naast professionele fotografie ook betaalbare videoproducties of bedrijfsfilms aan. Zo heeft u een volledig pakket op maat en blijft de sfeer en uitstraling in de gehele beeldvorming hetzelfde. Er zijn reeds professionele producties mogelijk vanaf 950€ maar contacteer me vrijblijvend voor een offerte op maat! Bekijk alvast de bedrijfsfilm voor Vieux Nouveau ter inspiratie.

Hoe gaan we te werk?

Het script:

Eerst en vooral brengen we al jullie wensen en doelstellingen samen vanuit een voorbereidend gesprek en werken we van daaruit een script uit voor uw bedrijfsfilm. Hierin wordt eveneens de sfeer en lengte van de video bepaald, alsook het formaat.

Wanneer het script naar wens is gaan we een shootingscript opstellen waarin alle locaties, benodigdheden en personen worden opgelijst.

Van daaruit bekijken we samen de planning van de draaidag(en).

Draaidag(en):

Afhankelijk van het project hebben we het aantal draaidagen bepaald. Dit is minimaal een 0,5 dagdeel (4 uren waarvan 3 uren opnames). Bij sommige projecten kan het weer mee bepalend zijn voor de planning. Belangrijk is dat alle benodigdheden en personen die dag aanwezig zijn en de locatie optimaal is voorbereid. De dag van de opname is er geen ruimte om bepaalde ruimtes te ledigen of te reinigen.

Montage:

Wanneer alle beeldmateriaal (footage) is opgenomen, start de montage. Ik ga aan de slag met knippen en plakken en voorzie ook de audio (muziek, voice over,…) en desgewenst ondertiteling of special graphics.

Na een eerste (ruwe) montage volgt er een correctieronde. Hierin bekijken we samen welke wijzigingen nog nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Aflevering:

Alle wijzigingen zijn in orde en de video wordt afgewerkt op het gewenste formaat. Via mijn We Transfer account wordt het resultaat netjes in je mailbox geleverd.

Pakketmogelijkheden:

Hieronder ter illustratie enkele voorbeelden van pakketten, deze kunnen steeds aangevuld worden met gewenste opties zoals: Drone shots, ondertiteling, voice over, special graphics